Blog

Home » Blog
Banda transportoare mobila pentru cereale
Punere in functiune banda transportoare pentru cereale. Incarcare si descarcare cereale.
Precuratitor mobil cereale
Precuratitorul pentru cereale ZZ reprezinta o solutie inovativa pentru precuratirea cerealelor in flux. Cu capacitati disponibile de pana la 80 tph, precuratitorul cu snec incorporat nu trebuie sa lipseasca din nicio ferma care deoreste depozitarea cerealelor in siguranta.
Sisteme transport cereale
Oferim o gama diversificata de transportoare pentru cereale, cu capacitati, lungimi si inaltimi in functie de specificul fiecarei aplicatii. Avem in portofoliu echipamente de transport cu capacitati de pana la 500 tph, pentru transferul materialleor granulare si prafoase.
Selector cu trior IC1200
Inovativ si flexibil, selectorul cu trior incorporat IC1200, reprezinta alegerea ideala pentru fermierii care doresc sa-si produca singuri semintele din cereale.
Montaj snec pentru remorca cereale
Punere in functiune a unui snec specializat pentru remorca cereale. Capacitatea de 180 tph il face o alternativa extrem de viabila pentru transferul cerealelor in camp.
Incarcatoare mobile pentru cereale
Incarcatoarele mobile pentru cereale au o functionalitate speciala, facilitand transferul la capacitati mari catre vagoane si camioane, utilizand priza de putere a tractorului.
Instalatie selectare cereale
Montaj si punere in functiune instalatie selectare cereale cu capacitatea de 5 t/h, compusa din cuve tampon, selector, trior in baterie, masina tratat si elevatoare incarcare.
Instalatie producere malt
Va punem la dispozitie o gama completa de echipamente pentru productie maltului. Instalatii complete pentru producerea maltului din orz, complet automatizate.
Montaj instalatie uscare cereale
Am pus in functiune o instalatie de uscare a cerealelor cu capacitate de 22,8 t/h cu o eficienta de extractie umiditate de la 24% la 14%.
SONDA AUTOMATA PRELEVARE CEREALE- STORK RAIL
Sonda automata STORK RAIL pentru prelevarea probelor de cereale din camioane si trenuri este un echipament versatil si robust. Dotarea echipamentului cu sonda de extractie cu snec si telecomanda wireless, il face extrem de simplu de utilizat si intretinut.
Instalatie mobila selectare cereale
Instalatia mobila de selectare si tratare a cerealelor are o capacitate de 5 t/h si are incluse o serie intreaga de echipmante necesare acestui proces. Instalatia este autonoma din punct de vedere electric, fiind inclus si un generator specializat.
Sisteme incarcare - descarcare magazii cereale
Sistem complete pentru incarcare si descarcarea cerealelor din magazii si hale de depozitare. Trnsportoare cu lant avand descarcari multiple, benzi transportoare cu deversoare, elevatoare cu cupe, receptii personalizate in functie de specificul fermierului.
MOARA FURAJE - FAMIX JPT
Linia de amestec a fermei este o soluție completă, gata de utilizare pentru fermele de creștere a animalelor, concepute pentru a facilita economia de cote producția de furaje pe bază de ingrediente fermă, care urmează să fie completat cu suplimentar componente. Linia izolată termic este rezistentă la intemperii și pot fi construite direct pe un pat de pietriș compact.
Sisteme de incarcare hale/magazii de cereale
Sisteme complete pentru incarcarea/descarcare halelor de depozitare a cerealelor. Benzi transporoare cu deversor, transportoare cu lant cu descarcari multiple, elevatoare cu cupe si snecuri. Capacitati cuprinse intre 20 si 500 t/h.
Selector seminte cereale PSC5
Cu ajutorul selectorului PSC 5 semintele si cerealele sunt atat curatate cat si selectate prin intermediul sistemului de absorbtie cu aer cat si cu ajutorul celor doua randuri de site plane. Datorita gamei complete de site disponibile, selectorul PSC5 poate fi utilizat pentru orice tip de cereale sau seminte.
Snec omogenizator cereale REMUE GRAINS
Șnecul omogenizator “REMUE GRAINS” este un echipament inovativ folosit pentru decompactarea si aerisirea cerealelor depozitate intr-o hala/ magazie(depozitare pe orizontala).
Sisteme de aerare a cerealelor
Compania noastra va pune la dispozitie o serie completa de sisteme de aerare a cerealelor, respectiv rachete de aerare, tuburi Airstock, canale semicirculare, canale aerare, tuburi telescopice si ventilatoare centrifugale.
Punere in functiune benzi transportoare mobile MFB650/16
Banda transportoare cereale pentru incarcare trenuri si magazii de cereale. Am pus in functiune 4 benzi transportoare mobile pentru cereale la clientul GRUP SERBAN.
SISTEM MONITORIZARE TEMPERATURA CEREALE - WIRELESS
SONDE DE TEMPERATURA CU TRANSMISIE WIRELESS. Va propunem noua gama de sonde de temperatura cu transmisie wireless, pentru spatii de depozitare a cerealelor..
Lansara noua gama de uscatoare pentru cereale - SAVANNAH
Perry de la Oakley Ltd este cea mai experimentată din Marea Britanie producător de echipamente de manipulare și uscare a materialelor. În ultimii 70 de ani, am rămas în fruntea tehnologiei de uscare și manipulare, cu anul 2017 fiind aniversarea a 70 de ani, am crezut că ar fi mai bine fiind an special, pentru a marca ocazia să lansăm cel mai bun uscător cu flux mixt continuu !
Snec colector pentru magazii de cereale
Va propunem o solutie eficienta pentru incarcarea cerealelor depozitate in magazii/hale. Capacitati cuprinse intre 50 si 80 t/h. Complet echipat.
TEL: +4 0730 030 933
Str. Leonard Doroftei, nr. 13, Ploiesti, Romania
NEWSLETTER
© Copyright 2021 Prime Agriculture