Despre noi

Home » Despre noi

SOLUTII ADAPTATE CLIENTILOR NOSTRI

 

Gama de echipamente comercializate, evidentiaza complexitatea abordarii fiecarei situatii specifice, ceea ce a condus la o specializare constanta in raport cu provocarile impuse de fiecare aplicatie in care suntem implicati.

Societatea noastra ofera o gama variata de echipamente conexe activitatii de depozitare si conditionare a cerealor, avand ca principal scop asigurarea unei cadru eficient si coerent de exploatare al bazelor de profil.

Obiectivul nostru implica crearea unei relatii bazate pe incredere reciproca si evident in urma unei anlaize coerente, ofertarea celor mai bune solutii tehnice, avand ca baza un raport corect intre pret si calitate.

Pornind de la necesitatile dumneavoastra putem proiecta si construi o gama variata de echipamente. Intreaga echipa este dedicata atingerii unui nivel de calitate ce va depasi exigentele. Va invitam sa vizitati sectiunile site-ului nostru pentru a afla mai multe despre ceea ce putem face pentru dumneavoastra.

 

SOLUTII PENTRU EFICIENTIZAREA FLUXULUI DE CEREALE

 

PRODUSE SI SERVICII DE INALTA CALITATE

Clientii apeleaza la serviciile noastre pentru a gasi solutii pentru depozitarea cerealelor, aerarea cerealelor, transportul cerealelor, curatarea cerealelor si uscarea cerealelor si a altor marfuri vrac fluide. Oferim o intreaga gama de silozuri/depozite pentru ferme sau comerciale, silozuri/depozite cu fund conic, si o gama completa de accesorii. Apelati la noi pentru necesitatile dumneavoastra de depozitare cereale si transport cereale pentru produse precum: grau, porumb, boabe de soia, orz, boabe de leguminoase, orez, seminte de floarea soarelui, seminte de palmier, si alte materiale liber curgatoare precum boabe de rasina prelucrata din polietilena, palete de lemn, hrana pentru animale sau diferite minerale. Indiferent de cantitatea necesara de depozitare, Prime Agriculture ofera designul si tehnologia de fabricare adaptat.

Cu Prime Agriculture puteti fi siguri ca veti beneficia de produse de inalta calitate, construite la un standard inalt de design si siguranta. Fie ca aveti nevoie si servicii de solutii standardizate sau la cerere, contactati specialistii nostrii pentru asistenta in constructii, proiectare sau productie. Garantam pentru produsele noastre si suntem dedicati sa oferim clientilor nostrii produse de inalta calitate. Scopul nostru este sa furnizam calitate la un pret correct, astfel incat clientii nostrii sa benefecieze de cele mai bune conditii comerciale, in acord cu realitatile economice din prezent.

 

SOLUTII EFICIENTE PENTRU FERMIERI

 

Prime Agriculture ofera solutii complete pentru depozitarea, manipularea si conditionarea cerealelor:

 

 

Echipele noastre de service sunt pregtite sa faca fata provicarilor, indiferent de locatie, astfel incat sa putem  oferi clientilor nostrii servicii rapide si solutii punctuale: INTERVENTIE IN MAXIM 24 H, SOLUTII COMPLETE SI SUPORT PROFESIONAL.

 

ASISTENTA TEHNICA PENTRU SOLUTII PERSONALIZATE

 

Misiunea scoietatii noastre este de a oferi proiecte de dezvoltare creative si profesionale la un pret onest care sa creeze pentru partenerii si clientii nostri solutii si beneficii tangibile, in vederea unei pozitionari favorabile a acestora fata de concurenta si pentru a crea parteneriate durabile. Suntem alaturi de clientii nostri de la elaborarea proiectelor de investitii, la verificarea implementarii proiectului in conformitate cu metodologia de finantare a fondurilor structurale si pana la ultima cerere de plata.

Astfel, clientii nostrii au accesat proiecte de succes prin FEADR masurile 112, 121, 123, 123 XS18, 125, 312, 313, 322.

Succesul unui proiect de finantare este in totalitate meritul clientului - el este cel care ia deciziile, care isi asuma riscuri si pune in joc resursele proprii. Rolul nostru este de a arata care sunt caile posibile, care sunt mijloacele si sa furnizam instrumente specifice de lucru.

 

 

PENTRU OFERTE SI SOLUTII PERSONALIZATE, NU EZITATI SA NE CONTACTATI.

Echipa Prime Agriculture s.r.l.

TEL: +4 0730 030 933
Str. Leonard Doroftei, nr. 13, Ploiesti, Romania
NEWSLETTER
© Copyright 2024 Prime Agriculture