Sisteme incarcare - descarcare magazii cereale

Home » Blog » Sisteme incarcare - descarcare magazii cereale

2018-11-14


SISTEME SPECIALIZATE PENTRU INCARCARE/DESCARCAREA MAGAZIILOR DE CEREALE

 

 

Compania noastra pune le dispozitia fermierilor sisteme complete pentru incarcare si descarea cerealelor din magazii/hale de depozitare.

Avem in portofoliul nostru echipamente specializate cum sunt: benzile transportoare cu carucior deversor, benzi transportoare cu elemente de nivelare a stratului de cereale, transportoare cu lant cu descarcari multiple, elevatoare cu cupe si snecuri transportoare.

Echipamentele pentru manipularea cerealelor pot avea capacitati cuprinse intre 20 si 500 t/h. Avem solutii de transport chiar si pentru produsele care necesita o atentie sporita pentru transport, cum ar fi peletii sau biomasa.

In functie de specificul activitatii fermierului, putem propune modalitati de preluarea a cerealelor adaptate locatiei cum ar fi: receptii standard, receptii deschise sau receptii deasupra cotei 0 (fara lucrari civile - fundatii).

In cazul in care exista necesitatea unei automatizari totale a proceselor de incarcare si descarcare a magaziilor de cereale, putem propune achizita unui robot automatizat care face posibile aceste procese, fara interventie umana, nefiind nevoie de persoane sau alte utilaje implicate in aceaste activitati. Sistemul automatizat are o eficienta extraordinara putand fi proiectate cu capacitati de pana la 200 t/h.

 

 

Pentru detalii si oferte, nu ezitati sa ne contactati.

Echipa Prime Agriculture s.r.l.

 

 

TEL: +4 0730 030 933
Str. Leonard Doroftei, nr. 13, Ploiesti, Romania
NEWSLETTER
© Copyright 2021 Prime Agriculture