TRIOR CURATARE CEREALE

CERE OFERTA
Home » CURATITOARE CEREALE » TRIOR CURATARE CEREALE

TRIOR SEMINTE CEREALE

 

Cilindrii alveolari sunt utilizaÈ›i pentru a separa seminÈ›ele în funcÈ›ie de lungimea lor, pentru standardizarea seminÈ›elor. Cilindrii  pot fi reglaÈ›i în mai multe moduri È™i cu o ajustare adecvată se poate obtine un grad ridicat de curatare a cerealelor.

 

Cilindrul de indentare - TRIORUL - este utilizat pentru sortarea pe lungime a tuturor materialelor granulare, cum ar fi grâul, ovăzul, seminÈ›ele fine, pentru separarea tulpinilor de seminÈ›ele de floarea soarelui È™i a seminÈ›elor de sfeclă È™i pentru separarea impurităților nedorite de produs lung sau scurt. Dimensiunea boabelor poate varia între 1,0 mm È™i 24 mm. 

 

Produsul trece de la carcasa în interiorul cilindrului rotativ, capacul căruia este prevăzut cu alveole idimensionate in functie de natura produsului curatat. Boabele care se încorporează în alveole vor fi transportate È™i, după o anumită distanță, vor fi descărcate de o spira spre evacuare.

 

Toate granulele care sunt mai mari decât alveolele vor rămâne în interiorul triorului È™i vor fi transportate la ieÈ™irea din carcasa. În funcÈ›ie de gradul necesar, produsul primit va fi sortat în funcÈ›ie de rotunjime sau lungime.

 

Disponibil în diverse dimensiuni È™i modele cu capacități de la 3 până la 12 t / h (calculat cu greutatea specifică a produsului 0,78 t / m3).

trior cilindric cereale
trior cilindric cereale
trior cereale
trior cereale
trior seminte cereale
trior seminte cereale
trior seminte cereale
trior seminte cereale
trior cereale
trior cereale
Montaj instalatie uscare cereale
Am furnizat o instalatie completa de uscare a cerealelor. Instalatia a fost compusa din siloz tampon 250 tone, echipamente incarcare/descarcare cu capacitatea de 100 tph si uscatorul cu coloana dubla cu capacitatea de uscare de cca. 1000 tone pe 24h.
TEL: +4 0730 030 933
Str. Leonard Doroftei, nr. 13, Ploiesti, Romania
NEWSLETTER
© Copyright 2024 Prime Agriculture