CURATITOR CU SITE PLANE PSC

CERE OFERTA
Home » CURATITOARE CEREALE » CURATITOR CU SITE PLANE PSC

CURATITOR CU SITE PLANE PENTRU CEREALE - PSC

 

 

Curatitorul cu site plane PSC permite separarea cerealelor de impuritățile prezente în produs si calibrarea acestora cu un sistemul inovativ de dubla trecere prin cele doua randuri de site.

 

FUNCTIONARE

Produsul a intra gravitational într-un distribuitor echilibrat cu contragreutăți  astfel ca se creeaza un strat uniform de cereale. Ulterior cerealele, sunt traversate de un curent de aer ascendent care elimină părțile mai ușoare (decantate intr-un ciclon sau filtru), precum și depozitarea impurităților mai grele în buncărul de decantare, echipat cu un snec in vederea evacuarii. Produsul, acum curatat din praf, intră în primul segment de site cu doua niveluri de curatare. Acestea separa produsul în funcție de mărimea perforației. Produsul continuă și al doilea segment de site cu două niveluri de curatare. Din nou produsul este separat conform perforațiilor. Pe măsură ce iese, produsul bun este distribuit uniform pe întreaga lățime a placii, si din nou sunt aspirate impuritatile usoare . Astfel, se elimină orice praf rămas și impuritățile încă prezente în produs. Sistemul de curățare și calibrare permite separarea 7 tipuri de deșeuri și sub - produse.

 

SPECIFICATII TEHNICE

 

MODEL

PSC 40

PSC 60

Capacitate precuratare - t/h

40

60

Capacitate curatare - t/h

20

30

Capacitate calibrare - t/h

6

8

Suprafata site - m2

6

9

Motor site - kW

2,2

2,2

Motor ventilator - kW

4

7,5

Lungime - mm

3600

3650

Latime - mm

1620

2150

Inaltime - mm

2255

2255

Greutate - kg

1088

1400

curatitor cereale
curatitor cereale
curatitor pentru cereale
curatitor pentru cereale
curatitor cereale
curatitor cereale
curatitor cereale
curatitor cereale
Montaj instalatie uscare cereale
Am furnizat o instalatie completa de uscare a cerealelor. Instalatia a fost compusa din siloz tampon 250 tone, echipamente incarcare/descarcare cu capacitatea de 100 tph si uscatorul cu coloana dubla cu capacitatea de uscare de cca. 1000 tone pe 24h.
TEL: +4 0730 030 933
Str. Leonard Doroftei, nr. 13, Ploiesti, Romania
NEWSLETTER
© Copyright 2023 Prime Agriculture